بهترین وبسایت در ایران برای طرح توجیهی

بهترین وبسایت در ایران برای طرح توجیهی

بهترین وبسایت در ایران برای طرح توجیهی

Blog Article

چقدر این فرصت خوب است؟ فرآیند نگارش طرح توجیهی شامل تحقیق در مورد بازار هدف شما و همچنین چشم انداز رقابتی است و به عنوان یک مطالعه امکان سنجی برای موفقیت سرمایه گذاری شما عمل می کند.

در این بخش باید آرزوها و رویاهای شما را برای تجارت اشاره دارد. می توانید بیانیه چشم انداز خود را اینجا بنویسید. مثلا: چه خواهید ساخت؟

حتی اگر اکثریت سهام شرکت در اختیار آنها نباشد. پس خودتان را برای چنین موقعیتی آماده کنید.

نوشتن طرح کسب و کار تجاری اصول و مراحلی دارد که میخواهیم در این مقاله شما را با آنها آشنا کنیم و به این سوال پاسخ دهیم که چگونه بیزینس پلن بنویسیم.

اگرچه شما همه چیز را برای تجارت خود به طور دقیق پیش بینی نمی کنید، می توانید اقدامات پیشگیرانه برای کاهش تعداد عوارضی که ممکن است ایجاد شود انجام دهید.

در این مطلب تصمیم داریم در ابتدا درباره چیستی و ماهیت پلن کسب و کار صحبت کنیم و در کنار بیان چارچوب یا ارکان اصلی آن (مولفه های اصلی آن) روش نوشتن بیزینس پلن و مراحل طراحی بیزینس پلن را توضیح دهیم.

مطمئن یکی از اولین چیزهایی که سرمایه گذاران خصوصی، بانک ها یا سایر وام دهندگان قبل از سرمایه گذاری در کسب و کار شما به دنبال آن هستند، یک طرح توجیهی است که به خوبی تحقیق شده است.

کل ایده تجاری شما به حل یک طرح توجیهی تولید مشکل خاص متکی است ، بنابراین حتماً آن را به روشنی توصیف کنید.

برخی از شرکتها – بسته به نوع کسب و کارشان – ممکن است نیاز به جزئیات نیازهای موجودی خود، از جمله اطلاعات در مورد تامینکنندگان داشته باشند. برای شرکت های تولیدی، تمام جزئیات پردازش در بخش برنامه عملیاتی بیان شده است.

قبل از اینکه کسی در تجارت شما سرمایه گذاری کند، می خواهد درک کاملی از سرمایه گذاری بالقوه داشته باشد. این بخش باید نحوه سازماندهی و مدیریت کسب و کار شما را نشان دهد.

برای به حداقل رساندن هرگونه گناه احتمالی برای کسب و کار خود برنامه ریزی کنید.

. گام آخر شامل مشخص کردن اسنادی است که باید ضمیمه بیزینس پلن شما بشوند. وجود این بخش ضروری نیست؛ اما میتواند مفید باشد. نمودارها، جدولها، تعاریف، یادداشتهای قانونی یا سایر اطلاعات مفیدی که جهت جلوگیری از طولانی شدن بخشهای قبل به بیزینس پلن اضافه نشدهاند را میتوانید در این بخش قرار دهید.

گام بعدی این است که مشتریهای بالقوه و ایدهآل خود و اندازه واقعی بازار را مشخص کنید. بنابراین در این مرحله اطلاعات جمعیتشناسی مرتبط با بازار هدف را ارائه کنید:

بیزنس پلن باید نقشه راه کسب و کار شما در ابعاد مختلف باشد و تمام این نقاط مبهم را برای شما شفاف کند.

Report this page